Sint Philipsland: Rammegors

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Sint Philipsland: Rammegors
provincie:Zeeland
afstand:7.2 km
gelopen:Mei 2014
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Zeeland en West Brabant
coördinaten start:51.59593, 4.16761
downloads: 1268 ( gpx: 1268 | kml: 0 )
Ik had vooraf wat twijfels over deze korte wandeling maar dat is eigenlijk erg meegevallen. De eerste kilometer loop je parallel aan de N656 maar gelukkig is de doorgaande weg middels een brede haag afgescheiden van de parallelweg. Je hoort het verkeer wel maar je ziet maar heel weinig auto's voorbij komen. Na ongeveer een kilometer loop je over smalle wegen bovenop de dijk van het landschap te genieten. In de bermen staat het fluitekruid in bloei en aan beide kanten van de weg geeft de opgaande beplanting mooie doorzichten het landschap in. Het stukje route door het Rammegors valt erg tegen. De wandelpaden zijn niet meer te vinden en in het gebied is rijkswaterstaat bezig met getijherstel (en daarmee de slikken en schorren). Overal in het Rammegors hebben graafmachines hele stroken van vegetatie (gras en riet) ontdaan en als ik de planbrochure bekijk lijkt het er op dat dit stuk van de route binnenkort niet meer te lopen is.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Sint_Philipsland_-_Rammegors.gpx”
aantal downloads: 1268  –  bestandsgrootte: 9,52 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 83e5d921a489a9865ed6d10c84a95cba
SHA1: e76304502a656b75fd9316181d3a0f99d40c60e8
SHA256:db3aa8a9d34b380dc5ae8dec344904151775fcc21cdc405aa164b3803ed9e5c8
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Sint_Philipsland_-_Rammegors.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *