Sint Philipsland: Rammegors

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Sint Philipsland: Rammegors
provincie:Zeeland
afstand:7.2 km
gelopen:Mei 2014
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Zeeland en West Brabant
coördinaten start:51.59593, 4.16761
startpunt:
Ik had vooraf wat twijfels over deze korte wandeling maar dat is eigenlijk erg meegevallen. De eerste kilometer loop je parallel aan de N656 maar gelukkig is de doorgaande weg middels een brede haag afgescheiden van de parallelweg. Je hoort het verkeer wel maar je ziet maar heel weinig auto's voorbij komen. Na ongeveer een kilometer loop je over smalle wegen bovenop de dijk van het landschap te genieten. In de bermen staat het fluitekruid in bloei en aan beide kanten van de weg geeft de opgaande beplanting mooie doorzichten het landschap in. Het stukje route door het Rammegors valt erg tegen. De wandelpaden zijn niet meer te vinden en in het gebied is rijkswaterstaat bezig met getijherstel (en daarmee de slikken en schorren). Overal in het Rammegors hebben graafmachines hele stroken van vegetatie (gras en riet) ontdaan en als ik de planbrochure bekijk lijkt het er op dat dit stuk van de route binnenkort niet meer te lopen is.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Sint_Philipsland_-_Rammegors.gpx”
aantal downloads: 367  –  bestandsgrootte: 10 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 83e5d921a489a9865ed6d10c84a95cba
SHA1: e76304502a656b75fd9316181d3a0f99d40c60e8
SHA256: db3aa8a9d34b380dc5ae8dec344904151775fcc21cdc405aa164b3803ed9e5c8


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *