Sint Philipsland: Stinkgat

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Sint Philipsland: Stinkgat
provincie:Zeeland
afstand:2.0 km
gelopen:Mei 2014
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Zeeland en West Brabant
coördinaten start:51.59586, 4.16757
startpunt:
Aan het einde van mijn wandeling Sint Philipsland: Rammegors ontdekte ik een rood wandelpaaltje aan de overkant van de weg. Mijn Wandelgids Zeeland en West Brabant maakte hier ook melding van en omdat deze route maar 2 km zou zijn besloot ik de paaltjes te gaan volgen. De wandeling is eigenlijk een route naar de vogelkijkhut Stinkgat en loopt vanuit twee kanten onderlangs de dijk. Aan het einde van de dijk (dus alweer voorbij de vogelkijkhut) kan je nog even oversteken voor een mooi uitzicht over de daar aanwezige slikken en schorren. Na ongeveer 1 km volg je de zelfde route weer terug. Om toch wat variatie aan te brengen heb ik de terugweg op de dijk gelopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Sint_Philipsland_-_Stinkgat.gpx”
aantal downloads: 345  –  bestandsgrootte: 5 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 6c1e01559086fe0b40573169056d0c51
SHA1: 8565c8fc15797dc7f4643ddfdc3cdf176e155278
SHA256: cc5319fdc8a84e4dce5dde67b96555cae6da8ff519873938895824fb5805c658


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *