Den Haag – Meijendel

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Den Haag – Meijendel
provincie:Zuid-Holland
afstand:13.1 km
gelopen:September 2014
soort wandeling:NS Wandeling
bron:website: www.eropuit.nl
coördinaten start:52.08093, 4.32322
Wat is het druk op deze wandelroute, ik had verwacht dat de eerste paar kilometer wat druk zou kunnen zijn (Koekamp, Haagse Bos, Huis ten Bosch) maar pas halfverwege de route lijkt de aanhoudende stroom mensen wat af te nemen. Helaas maar voor korte duur want nog geen 10 minuten later wordt het weer drukker en drukker. De eerste helft door de groenstroken van Den Haag zijn aardig maar niet heel spectaculair. De tweede helft door Meijendel is prachtig maar door de drukte kan ik er niet echt van genieten. Overal lopen mensen en de uitkijkpunten zijn overvol. Ook lijkt het er op dat de route recent wat veranderd is; in de buurt van Kijfhoek kan ik een pad niet vinden en ook de rood-wit markering loopt hier anders dan op de routekaart. Mijn advies is om deze route vooral niet in het weekend te lopen. Over enkele maanden loop ik hier waarschijnijk weer ter afsluiting van het Marskramerpad, ik zorg er dan voor dat ik die laatste etappe door de week kan lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Loading...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:

“Den_Haag_-_Meijendel.gpx” aantal downloads: 298  –  bestandsgrootte: 26 KB Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eenvoudige rekensom om ongewenste berichten (reclame) te voorkomen: *